Onze motivatie

 

Om een beeld te geven van de motivatie van de leden om deel te nemen aan het IJslander Showteam volgt hieronder een aantal quotes van leden:

 

‘’… om met mijn eigen paard een show te mogen geven is een bijzondere ervaring. Onderling is het met de andere ruiters ook erg gezellig en geen stress. Er hangt niets van af en dat maakt het veel meer ontspannen …”

 

“… het leuke aan het Showteam vind ik dat het allemaal draait om het hebben van plezier tijdens het rijden met onze paardjes …”

 

“… ik doe mee aan het Showteam om te laten zien dat het IJslandse ras best toegankelijk is en dat je er van alles mee kan doen en ondernemen. Verder is het altijd gezellig en leer ik veel nieuwe mensen kennen …”

 

“… ik vind het leuk om aan het publiek te laten zijn wat mijn IJslander, zo’n gewone die je tegenkomt in het bos, allemaal in huis heeft aan gangen en uitstraling …”

 

“… ik doe mee met het Showteam omdat ik lol met je knol het belangrijkste vindt. Het is geen hoogdravend elitegroepje dat perfect wil zijn. We zijn een team dat op een eenvoudige manier een leuke dag met elkaar wil hebben, waarbij lol, vriendschap en begrip voor de mogelijkheden van de paarden en hun berijders het belangrijkste is …”

 

“… ik vind het leuk om op deze manier bezig te zijn met mijn paard. Daarnaast is het een gezellige groep mensen die allen hetzelfde doel hebben. Lol met je knol en daarnaast de IJslander promoten …”

 

“… het is niet zozeer een show, meer een zeer laagdrempelig kennismaken met het IJslandse ras en het prachtige land waar ze vandaan komen. Het doel is voor ons zelf plezier erin hebben en het publiek enthousiast maken over onze IJslanders …”