Silfursandur


Dit zijn Eric Fokker en Daisy Cosijn.

 

Zij zijn op het moment voornamelijk bezig met (hobbymatig) fokken, trainen, in en door rijden van (jonge) paarden en hulp bij de verkoop van uw paard. Eric en Daisy zijn regelmatig met hun paarden te vinden op wedstrijden. Eric heeft dit jaar (2017) meegedaan met zijn prachtige ruin Prins-Rolex vom Vorsenzhof op het WK in Nederland voor het Belgische team. Silfursandi is een hobbymatig IJslander bedrijf dat sinds eind 2015 is gevestigd in Weelde, België net over de Nederlandse grens. In 2017 is hun eerste gezamenlijke fokproduct geboren genaamd Himinn, ook aankomend seizoen verwachten ze weer een veulen.

 

Silfursandi organiseert regelmatig verschillende soorten cursussen en geeft Eric les op locatie.

 

Ook biedt Silfursandur hondenoppas aan. 

Bent u opzoek naar een hondenoppas voor tijdens u vakantie of als u aan het werk bent? 

 

Daisy Cosijn is echte hondenliefhebster, sinds kleins af aan heeft Daisy altijd honden gehad en zo ook in de hondenoppas gerold. Ze heeft een kleinschalige huiselijke opvang voor alle soorten honden groot tot klein. Dit houd in dat ze niet meer dan 2 oppas honden in dezelfde periode wil, om alle dieren de aandacht te geven die ze verdienen. Waarbij de honden vrij kunnen rondlopen op hun volledig omheinde erf aan een doodlopende straat met enkel bestemmingsverkeer. 100 meter van het bos af waar Daisy dan ook regelmatig gaat wandelen.

 

Verder mogen de honden ook in ons huis en is er veel ruimte voor persoonlijke wensen. Ivm al hun dieren is Daisy vrijwel altijd thuis en de honden hoeven daarom ook eigenlijk nooit alleen thuis te blijven. Honden met een speciaal dieet of medicatie is geen probleem.

 

 


De eigen honden van Daisy en Eric zijn 2 IJslandse herders (middelgrote honden) die sociaal opgevoed zijn en een Duitse herder pup, allen correct geënt en ontwormd. Wat Daisy erg belangrijk vind als een hond meerdere dagen blijft, is een kennismaking om zeker te zijn dat de desbetreffende hond geen problemen heeft met onze honden. Ze heeft ervaring met veel verschillende soorten honden, van jack russels tot Duitse herders.

 

Ze bied oppas voor dag(delen), nacht en vakantie periode.Eric Fokker: 00316 23 81 69 72

Daisy Cosijn: 00316 47 00 73 24 

 

Koningsstraat 1c

Weelde, Antwerpen, Belgium

 

www.silfursandur.com

 

silfursandi@hotmail.com