vakantie op ijsland


 

Ongeveer 20 jaar geleden zijn Fred en Judith besmet geraakt met het IJslandse virus. En na veel bezoeken (soms meer dan eens per jaar), hebben ze in 2014 besloten om een huis in Selfoss te kopen. Om steeds vaker naar dit prachtige, rustige en vredige eiland te gaan.   Ze hebben gemerkt dat IJsland op veel lijstjes staan van landen om te bezoeken. Daarom hebben ze besloten hun huis te verhuren, zodat anderen net zo van IJsland kunnen genieten als zij.

 

 

Fred en Judtih hebben geprobeerd om het huis zo volledig mogelijk aan te bieden . Kopjes, borden, magnetron, oven, broodrooster, vaatwasser, douche, bad enz. Daarnaast bieden ze u gratis beddengoed, handdoeken, vaatwastabletten en koffie/thee aan. Al met al een compleet pakket om een leuke en comfortabele vakantie te hebben in IJsland. 

 

Het huis staat in Selfoss, dit is gekozen omdat het dicht bij Reykjavik ligt en daarnaast ook dicht bij alle natuurlijke wonderen in het zuiden van IJsland. Jokulsarlon, de Gouden Cirkel (Geysir, Gulfoss en Thingvellir), Seljalandfoss, Skogafoss en Landmannalaugar zijn gemakkelijk te bereiken vanuit Selfoss.

 

Wilt u ook graag een keer naar IJsland op vakantie en in een fijn huis verblijven. Neem dan eens een kijkje op de site van Nice Stay

 

 

 

Contact

 

Fred & Judith Litzouw

 

0031-6-33048726

 

flitzouw@adminvfm.nl