Huitema speksteenkachels


 

Wat is er nou fijner thuis komen dan na een koude lange buitenrit, binnen lekker met een warme kop chocolade melk met slagroom bij de warme speksteenkachel te kunnen gaan zitten.

 

 

Pieter Huitema heeft al meer dan dertig jaar ervaring in het plaatsen van kachels. En heeft zich in die tijd gespecialiseerd tot het bouwen van speksteenkachels in heel Nederland. Een speksteenkachel is een warmteopslagkachel die straalt zachte en gelijkmatige warmte uit waardoor het comfort in iedere woning stijgt.

 

Huitema kachels gevestigd in Makkinga, Friesland, met een grote showroom waar gemiddeld rond de 20 kachels te bewonderen zijn. Er zijn verschillende soorten speksteenkachels te koop, waaronder Tulikivi en NunnaUnni. De kachels worden niet alleen standaard geleverd, ook kan Pieter Huitema het model aanpassen op uw wensen. 

 

 

Ook verkopen ze met het oog op duurzaamheid gebruikte speksteenkachels. Deze speksteenkachels worden met aandacht gedemonteerd en schoongemaakt. Vakkundig gerenoveerd en weer gebruiksklaar gemaakt en opgebouwd in de showroom.Het aanbod van gebruikte speksteenkachels wisselt daarom constant.

 

De showroom is geopend op afspraak. Ze nemen graag de tijd om u te voorzien van passend advies en hulp bij het kiezen van een speksteenkachel.

 

De showroom bezoeken kan zowel overdag als ’s avonds.

 

Maak nu een vrijblijvende afspraak en bel met 0627113876 of e-mail ons via: info@speksteenkachel.nl